Ontdek hier of het goed is om een aanvraag te doen voor het Noodfonds Energie (let op; dit kan tot en met april 2023 en je hebt Digid nodig). Digid aanvragen? Klik hier

 

 

De Collectieve Zorgverzekering Gemeenten (CZG) is een zorgverzekering die de Walcherse gemeenten/Orionis Walcheren samen met verzekeraar CZ aanbieden. De verzekering is bedoeld voor mensen met een laag inkomen. Het maakt niet uit of u een uitkering of salaris heeft.

Met de CZG krijgt u:

  • korting op de premie van de aanvullende verzekering
  • een uitgebreide dekking van ziektekosten
  • Aanvragen kan via gezondverzekerd.nl

De zorgtoeslag gaat in 2023 omhoog met circa € 35 per maand naar € 154 per maand. Ook hebben meer mensen recht op zorgtoeslag.

Lees meer

 

Om de forse stijging van de energierekening van huishoudens deels te compenseren, neemt de overheid verschillende maatregelen. Huishoudens met laag inkomen krijgen extra steun zoals een eenmalige energietoeslag van 1300 euro.
Aanvragen: U kunt de energietoeslag tot 1 februari 2023 aanvragen. (Waarschijnlijk is er in 2023 opnieuw een energietoeslag.)

Klik hier om te zien of u in aanmerkin komt en de aanvraag in te dienen.

Hlup nodig? Klik hier

Zo winkelt u veilig bij Lotus:

  • Zonder afspraak winkelen kan weer vanaf woensdag 28 april.
  • Er kunnen maximaal 3 bezoekers tegelijk winkelen.
  • Tijdens het winkelen vragen we u 1,5 meter afstand van anderen te houden en een mondkapje te dragen.
  • Een hulpbehoevende en ondersteuner tellen samen als 1 klant.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.
  • Bij droog weer staan er stoeltjes buiten zodat wachtende klanten op 1,5 meter afstand kunnen wachten.

 
Vanaf zaterdag 6 maart 2021 is het bij onze Lotus 2e hands winkel mogelijk om te winkelen op afspraak! De winkel zal vanaf 6 maart op de donderdagen en zaterdagen geopend zijn. Vanaf 17 maart is de winkel ook op de woensdagen geopend!
 
Onze wintercollectie gaat in de uitverkoop! Alle dames-, heren- en kinderkleding en schoenen €2,- per stuk!!!!
 
Voorwaarden:
-- Maximaal 2 klanten per tijdslot
-- De winkel is geopend van 11.00 tot      15.00uur. U kunt een tijdslot van 30min of 60min reserveren per heel of half uur (11.00 of 11.30 etc.)
-- U kunt alleen een online afspraak maken via de website www.stichtinggoedvoorelkaar.nl. U selecteert een datum en tijdslot. En vult uw naam, email en telefoonnummer in. U kunt op zijn laatst tot 20.00uur de avond voordien uw afspraak reserveren.
-- Pas als u een email met bevestiging heeft ontvangen is uw afspraak ingepland. We vragen u vooral niet te vroeg te komen.
-- Wilt u de afspraak annuleren dan kan dit via de link in de bevestigingsmail. Graag op zijn laatst tot 20uur de avond voor de afspraak.
-- Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan even bij "spam" of "overige" berichten.
 
Wij zijn enthousiast om iedereen weer in de winkel te mogen ontvangen!
 
Lotus 2e hands winkel
Bogardstraat 33

Middelburg