Stichting Goed voor Elkaar

De stichting is opgericht op 4 april 2007. Onze doelstelling is het bieden van hulp bij armoede in Zeeland. Opgroeien in armoede heeft vaak een grote impact op het leven van kinderen. Daarom hebben gezinnen onze bijzondere aandacht. Ons werk is inmiddels uitgebreid met hulp aan alleenstaanden die van een minimum leven: Het project Hand in Hand. Ook steunt Stichting Goed voor Elkaar organisaties en initiatieven binnen ons werkgebied met een vergelijkbare doelstelling zoals Stichting Leergeld Walcheren en Voedselbank Walcheren. Stichting Goed voor Elkaar is een ANBI.

Mensen die zich aanmelden met een hulpvraag en voldoen aan de voorwaarden die de stichting stelt, worden geholpen op een manier die past bij hun specifieke situatie. Vaak is dat op een heel praktische wijze. Bijvoorbeeld door het leveren van goederen, kleding en speelgoed.

In het centrum van Middelburg runnen wij onze winkel Lotus 2e hands. Hier bieden we tweedehands artikelen en kleding aan. Voor de mensen uit onze doelgroep is er een speciale minimale prijs, ook hebben cli├źnten voorrang bij bepaalde artikelen. Maar iedereen is van harte welkom om te komen snuffelen en leuke kleding en goederen aan te schaffen. De inkomsten worden gebruikt voor het werk van de stichting. U kunt in de winkel ook voor u overbodige maar goede spullen, klein meubilair en kleding inleveren.

Stichting Goed voor Elkaar bestaat uit een bestuur en een team enthousiaste vrijwilligers. Om ons werk financieel mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsoring, donaties en inkomsten uit onze winkel. Stichting Goed voor Elkaar werkt volledig op non-profit basis.

Stichting Goed voor Elkaar KvK nummer: 220.63.937.

 

Het Bestuur

De stichting is in 2007 opgericht door Ingrid de Vries, Yvonne van Helden en Sylvia van Doorn.

Het huidige bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Bo Beijer
  • Algemeen bestuurslid: Marian van Wingerden
  • Penningmeester, secretaris: Steven de Jong

Telnr: 0610191631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.